Перейти до основного вмісту

Антикризовий вебінар


 Колеги, в час світової кризи ми мусимо максимально організуватись і не впадати в паніку, апатію, піддаватись негативним емоціям, а шукати шляхи і методи вирішення поточних завдань та допомагати один одному. Саме з цією метою сьогодні створюється так багато різноманітних тренінгів, вебінарів та конкурсів.

Хочемо поділитись з вами ініціативою від РЦ Гурт. У четвер, 16 квітня 2020 року, о 18:00 центр запрошує лідерів і менеджерів організацій громадянського суспільства на другий безплатний антикризовий вебінар під назвою «Як ОГС можуть допомогти місцевій владі у подоланні негативних наслідків пандемії?». Спікером вебінару буде Айдер Сеїтосманов, експерт шведсько-українського проекту SKL International «Підтримка децентралізації в Україні».

Тому обовязково повідомте про цю подію лідерів місцевих громад, з якими ви співпрацюєте та тих, кому на вашу думку буде цікавою ця тема😉

Під час вебінару буде обговорюватись, яку роль організації громадянського суспільства можуть виконувати у подоланні негативного впливу пандемії, визначатимуть ефективні способи комунікації влади та громадянського суспільства, а також нададуть рекомендації щодо того, як ОГС залучати населення у час фізичного дистанціювання.

Реєстрація на участь у вебінарі за посиланням. Якщо після реєстрації ви не отримали підтвердження на поштову скриньку, будь ласка, перевірте папку спам.
Зверніть увагу! Підключитися до вебінару необхідно о 17:55 (за 5 хвилин до початку). Вебінарна кімната одночасно доступна для 100 учасників. Якщо ви не встигли увійти, будь ласка, приєднуйтеся до трансляції на Facebook-сторінці ГУРТа , яка розпочнеться одночасно із запуском вебінару.
Вебінар є частиною кампанії Ресурсного центру ГУРТ «Фізичне дистанціювання. Соціальна згуртованість!»  , про яку ми вже писали у нашому блозі.

Всім 36.6 👌

Коментарі

Популярні публікації

#КРЕАТИВНІФОРМИ

Як і обіцяли, продовжуємо нашу щотижневу рубрику #креативніформи в бібліотечній роботі. Сьогодні поговоримо про книжкові виставки та їх оформлення . Здається, книжкова виставка – це класика і консерватизм і нічого цікавого придумати з нею не можливо, окрім як виставити на полиці об ’ єднавши за певною тематикою. А от і ні. Книжкова виставка – це форма роботи з необмеженим полем реалізації креативного, творчого бачення бібліотекаря. Види книжкових виставок та їх тематика може бути сама різна (детальніше можете почитати за посиланням ), а способів оформлення не так багато – традиційні, віртуальні, у формі інсталяцій, флетлей, айстопери, вітринні, озвучені або музичні. Підемо по порядку? Традиційні книжкові виставки – це вічна класика. При оформленні виставок потрібно брати до уваги її зміст. Не завжди доречно оформлювати її якимось креативним чином, якщо за своїм видом і змістом вона офіційного характеру, наприклад. Віртуальні книжкові виставки вже стали традиційною формою робот

Увага! ЕСМаР відкрито!

Шановні колеги!  Повідомляємо Вам, що відкрито «звітний період 2022» у електронній системі моніторингу базової мережі публічних бібліотек України (ЕСМаР). Посилання для входу на сервіс https://ecmap.nlu.org.ua . *ЕСМаР створено для збору, зберігання та обробки даних, які надаються публічними бібліотеками України за визначеним переліком показників. Радимо звернути увагу на розділ «Електронні ресурси» , в якому додано два нових показника: -          Кількість публікацій у блоґах, одиниць -          Періодичність оновлення інформації на сторінках у соціальних мережах: випадаючий список: -          не рідше 2 разів на тиждень -          менше 2 разів на тиждень Нагадуємо, що на сервісі ЕСМаР наявний електронний варіант посібника «ECMaP: користування сервісом» та відео версія посібника Також відео версія із користування сервісом ЕСМаР розміщено на YouTube каналі Bibliomist Ukraine .