Перейти до основного вмісту

Публікації

Показано дописи з квітень, 2013
      На одному із сатів  ( http://knig.org.ua/tag/21-stolittya/page/2 )  натрапила на історію про найменшу книгу в світі. Отже, найменшою книгою вважається книга, яка має назву  "Старий Король Коул".  Дану книгу було надруковано у 1985 році, на папері щільність 22 г/м2 тиражем у 85 екземплярів, розміром 1х1 мм. Сторінки книги перевертаються тільки за допомогою голки з великою обережністю.
Бібліотечний флешмоб
В обласній універсальній науковій бібліотеці імені Миколи Островського 23 квітня 2013 року  в рамках консультацій з громадськістю  відбулося засідання круглого столу  з обговорення  проекту «Концепції розвитку бібліотечної справи України» , який розроблений Українською бібліотечною асоціацією.

Обговорюємо проект «Концепції розвитку бібліотечної справи України»

  23 квітня 2013 року відбудеться круглий стіл на тему: «Проект Концепції розвитку бібліотечної справи України». Текст документу читати тут .

Проекти співпраці бібліотек з місцевими громадами

  Сучасна бібліотека сьогодні – це не просто інформаційний, культурно-освітній центр. З розвитком інноваційних технологій ростуть і потреби нового, вибагливого користувача. В цьому питанні бібліотеки не стоять на місці і активно включаються в нові правила гри на виживання. Проте, ставити акцент у своїй роботі лише на новітні інформаційні технології неправильно. Виховуючи інноваційно-підкованого користувача ми втрачаємо користувача читаючого, мислячого. Звісно, залучення нових користувачів до бібліотеки за допомогою комп’ютерів та Інтернету на сьогодні є найбільш актуальним та дієвим, але бібліотеки є просвітницьким закладом, а в бібліотекарів є можливість відкрити для нового користувача свої послуги, популяризувати свою діяльність, заохочувати до співпраці.
Варіанти реклами книг...

Про рекламу бібліотеки

       В наш час все більше уваги приділяється рекламній діяльності, не є виключенням і  бібліотеки.  Термін реклама походить від французького слова "reclamarere",  а першопочатком - від латинського  reclamо, що означає в перекладі "викрикують".         Відповідно  Закону України  «Про рекламу»  (1996 р.)   статті 1  реклама  –  це інформація про особу чи товар, розповсюджена в будь-якій формі та в будь-який спосіб і призначена сформувати або підтримати обізнаність споживачів реклами та їх інтерес .             
У нас розквітли вазони...

Давайте познайомимося!!!

  Сьогодні ми створюємо блог! Ми, працівники відділу науково-методичної роботи та інновацій у бібліотечній справі Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки імені Миколи Островського, за допомогою блогу інформуватимемо Вас про цікаві події в бібліотечній галузі.          Отже, розпочнемо...